Samlade filmer om Optima

Samlade filmer om Optima

På den här sidan hittar du alla filmer och inspelade webbinarier om Optima samlade. Innehållet fylls på allt eftersom nya filmer blir klara. Kom även ihåg att du hittar mycket information inne bland våra frågor och svar samt i STR Hjälpcenter.

Filmer om Optima

Optima - funktionerna du inte får missa!

Längd: 19:44

Har du koll på alla nyheter och funktioner som kommit i Optima den sista tiden? Affärssystemet uppdateras och förbättras löpande, men ibland kan det vara lite klurigt att hänga med på allt som faktiskt har utvecklats. Här en enomgång av nyheterna i Optima med några utvalda höjdpunkter.

Så funkar migreringen mellan aSTRa och Optima

Längd: 3:09

Att välja att migrera till Optima som nuvarande aSTRa-kund kommer att vara det smidigaste, snabbaste och tryggaste sättet på marknaden. Vi på STR Servicekoncernen har dessutom stor erfarenhet och kunskap från tiden med aSTRa, något vi kommer ha stor nytta av.

Stegen till Optima - här är din migreringsresa

Längd: 2:45

I den här filmen kan du följa din migreringsresa från aSTRa WEB till det nya affärssystemet Optima. Från signering av avtal, via startpaket, demomiljö och utbildning till själva migreringen.

STR:s företagscoacher stöttar kring Optima

Längd: 2:53

Nya affärssystemet Optima och en ny försäljningsmodell med provision. Hur ska man tänka? För att få nya tankar, idéer och inspiration har du som beställt, eller på funderar på att beställa, Optima möjlighet att få kostnadsfritt stöd under ett möte med STR:s företagscoacher Erik Larsson och Mattias Glemfors.

Filmer om Körkortsboken och Elevcentralen

Apparna Körkortsboken och Elevcentralen - så fungerar det!

Längd: 2:10

I och med Optimas intåg har nya elevappar lanserats. Men vilken app används egentligen till vad? I den här filmen går vi kort igenom de nya apparna Körkortsboken, den officiella teoriappen från STR, och Elevcentralen, appen där eleven har kontakten med sin skola.

5 fördelar med Körkortsboken

Längd: 4:09

I Optima binds modern teknik och effektiv administration samman med ett nytt och enkelt sätt att utbilda. Experter med lång erfarenhet av branschen och stort kunnande inom pedagogik har skapat en helhetslösning som innebär en smidig utbildningsresa för både dig som utbildare och dina elever.

Appen Körkortsboken med kommentarer av pedagogikexperter

Längd: 17:03

Få större inblick i appen Körkortsboken med kommentarer av Charlotte Gustafsson, pedagogiskt ansvarig STR Service AB, och Mikaela Rönnqvist, UX-designer STR Media & IT AB.

Så förmedlar du Körkortsboken som utbildare

Längd: 3:26

I den här filmen ger vi dig som utbildare en överblick över hur förmedlingen av Körkortsboken fungerar. Filmen riktar sig till dig som Optima-användare som tecknat ett agentavtal för att förmedla just Körkortsboken.

Inspelade webbinarier om Optima

Optima - Övergripande information

Längd: 30:42

Få en inblick i Optima, det nya affärssystemet för trafikutbildare, genom det här inspelade webbinariet som Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, leder.

Optima - Utbildningskortet och nya Elevcentralen

Längd: 21:27

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på utbildningskortet och nya Elevcentralen. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Optima - Kalendern/Schema

Längd: 35:43

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på kalendern. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Optima - Kassa/Ta betalt

Längd: 28:20

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på kassan och att ta betalt. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Optima - E-handel/webbsida

Längd: 25:10

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på e-handel och webbsida. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Optima - Resurshantering

Längd: 22:14

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på resurshantering. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Optima - Flera filialer

Längd: 15:16

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på flera filialer. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Optima - Företagskunder

Längd: 22:48

En fördjupning i nya affärssystemet Optima som fokuserar på företagskunder. Med Ronnie Åstrand, operativ chef på STR Media & IT, och Maria Stenman, STR:s vice förbundsordförande.

Många utbildare har förstått att Optima är rätt val

När tar du klivet över till Optima?

Låt oss ta nästa steg tillsammans. Klicka nedan och fyll i dina uppgifter så återkommer vi så fort vi kan.