Möt oss bakom Optima

OM OSS

Du är i trygga händer med Optima

Optima är utvecklat av proffs på pedagogik och digitala utbildningsverktyg.

Vi kan pedagogik och IT. Optima utvecklas av STR Media och IT, ett dotterbolag till servicebolaget STR Service som ägs av Sveriges Trafikutbildares Riksförbund (STR). Med förbundet STR:s långa historia i ryggen har vi oöverträffad kompetens och erfarenhet av att ta fram pedagogiska IT-system för utbildare.

optima_icon_master

Experter på pedagogik

Våra ämnesexperter och läromedelsförfattare är erfarna pedagoger med lång erfarenhet och stort kunnande inom undervisning och handledning. Optima är konstruerat för att ge dina användare bästa möjliga förutsättningar att lyckas med sin inlärning.

optima_icon_skarm

Experter på digitalisering

Våra IT-utvecklare ligger bakom beprövade digitala verktyg som aSTRa WEB och Elevcentralen. Med Optima tar vi nästa kliv framåt och erbjuder en flexibel IT-lösning byggd av utvecklare och designers specialiserade på utbildning och pedagogik.

ORGANISATION

Så här jobbar vi med Optima

”De smarta lösningarna i Optima ger eleverna en bra lärupplevelse, samtidigt som utbildarna kan följa deras utbildningsresa.”

Utbildningsproducenten Cattis använder Optima för att ta fram läromedel till trafikskolor. Titta på filmen och hör henne berätta.

”Optima ska vara roligt och effektivt, oavsett om du jobbar med schemaläggning eller tar till dig kunskap i en utbildning.

Paulina är affärsanalytikern som ser till att Optima fungerar som en brygga mellan användarna och tekniken. Titta på filmen och hör henne berätta.

ARBETSPROCESS

Vi lyssnar på användarna

Tack vare en noggrant uttänkt systemutvecklingsprocess kan vi väga in användarnas behov i utvecklingen, vare sig det handlar om utbildning, administration eller verksamhetsstyrning – eller en kombination av alla delar.

Optima_process3
Optima_process_mobil3
    • Vi ringar in användarnas behov och bryter ner dem i konkreta funktioner och uppgifter. Det innebär att vi kan väga in alla faktorer när vi utvecklar plattformen.

    • Vi stämmer av mot användarnas behov att vi är på rätt spår – och gör grundliga tester av alla funktioner innan de blir tillgängliga att användas.

Rätt stöd när du behöver det

Telefonsupport, chatt, e-postkontakt och ett ständigt uppdaterat självhjälpsmaterial finns alltid nära till hands när du behöver hjälp.

Lär dig Optima på djupet

Vill du lära dig mer om särskilda funktioner och delar i Optima, exempelvis schemaläggning och Nya Elevcentralen? Då kan vi rekommendera våra fördjupande webbinarier som du kan se direkt här på webbplatsen.

mockup

Är du redo för Optima?

Då tar vi nästa steg tillsammans. Klicka nedan och beställ Optima så återkommer vi så fort vi kan.