Få Optima-effekten på din trafikskola

AFFÄRSSYSTEMET FÖR TRAFIKUTBILDARE

Få Optima-effekten på din trafikskola

Nu är Optima här och migreringen är igång. Ställ dig i kö och säkra din plats.

Vänta inte med att beställa

Många har förstått att Optima är rätt val för framtiden och står redan i kö för att migrera. I möjligaste mån kommer vi att utgå från en först till kvarn-princip: ju tidigare du beställer, desto större kontroll får du över migreringen. Men platserna går åt snabbt, så vänta inte för länge.

OPTIMA-grafik-landningssida2

5 skäl att ta steget över till Optima

Ju tidigare du beställer Optima, desto större chans har du att påverka när du vill migrera. Vi kommer i största möjliga mån utgå från ett kösystem baserat på när du anmälde dig. Att beställa tidigt innebär inte att du måste migrera tidigt – om du inte vill.

När du byter till Optima får du en leverantör som kan både det gamla systemet och det nya. Vi har unik åtkomst till båda systemens datafiler, vilket innebär att migreringen av dina elever, saldon, resurser, lärare, utbildningar, bokningar etc. kan göras över en natt.

Optima är ett fullständigt integrerat affärs- och utbildningssystem där du hanterar alla delar av verksamheten – från trafiklärarnas och elevernas scheman till personaladministration och fakturering.

Optima är utvecklat av proffs på pedagogik och digitala utbildningsverktyg. Med förbundet STR:s långa historia i ryggen har vi oöverträffad kompetens och erfarenhet av att ta fram pedagogiska IT-system och läromaterial för utbildare och elever.

Genom att grunda din verksamhet i Optima står du i direktkontakt med ledaren på trafikområdet: STR. Vi inte bara förstår dina behov och utmaningar i en snårig bransch – vi representerar dig och värnar dina intressen i dag och i morgon.

Dags att slå hål på några myter

”Det går väl lika bra att välja en konkurrent?”

Nej, det gör det inte. Vill du ha en trygg, smidig och långsiktig lösning är Optima det bästa alternativet. Det är en lösning framtagen av branschfolk för branschfolk – och den enda som samlar hela din verksamhet i ett fullständigt integrerat affärs- och utbildningssystem.

Det här är Optima för trafikutbildare

”Det blir väl mycket dyrare med Optima än aSTRa WEB?”

Nej, det blir det inte. Din kostnad för Optima blir samma som för aSTRa WEB – skillnaden är att du får mycket mer för pengarna i form av ett helt nytt gränssnitt och en helt annan integration mellan systemets olika delar.

Prislista

”Det är väl lika smidigt att byta till ett helt annat system?”

Nej, det är det inte. När du byter från aSTRa WEB till Optima gör du det tillsammans med oss, som har full åtkomst till både det gamla systemet och det nya. Det innebär att alla data kan flyttas över på en natt – det kan ingen annan lösning erbjuda.

Så funkar migreringen

”Om jag beställer Optima förbinder jag mig säkert till en massa?”

Nej, det gör du inte. Du kan beställa Optima utan att förbinda dig till något alls. Ju tidigare du beställer, desto mer kan du själv påverka när du vill migrera. Men det betyder inte att du måste göra det. Du väljer helt själv!

Så funkar migreringen

”Det är säkert inga trafiklärare som fått vara med och tycka till?”

Jo, det är det. STR är aktören med de starkaste banden till Sveriges trafikutbildare. Som branschorganisation har vi sedan decennier ett djupt utvecklat samarbete med alla er som jobbar ute på fältet. Vi har lyssnat på vad både utbildarna och eleverna vill – och vi kommer fortsätta lyssna.

Möt oss bakom Optima

Är du redo för Optima?

Då tar vi nästa steg tillsammans. Klicka nedan och anmäl dig så återkommer vi så fort vi kan.

Så funkar migreringen mellan aSTRa och Optima

Smidigaste, snabbaste och tryggaste sättet.

Lär dig Optima på djupet

Vill du lära dig mer om särskilda funktioner och delar i Optima, exempelvis schemaläggning och Nya Elevcentralen? Då kan vi rekommendera våra fördjupande webbinarier som du kan se direkt här på webbplatsen.

mockup

Har du frågor?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om Optima.